Sunday, January 25, 2015

Kejutan terhebat di abad ni, Chelsea dan Manchester City tumbang di tangan pasukan liga bawahan

So..korang ada tengok tak men bola semalam? Banyak kejutan berlaku dalam saingan Piala FA Inggeris..dua gergasi utama yang sekarang sedang mendahului takhta liga EPL, Chelsea dan Manchester City tumbang di laman sendiri..itu tak berapa shocking..yang paling mengejutkan ialah mereka tewas di tangan pasukan yang berada di liga kedua dan ketiga di England.

Keputusan Piala FA semalam, Chelsea tewas 2-4 kepada Bradford di stadium Stamford Bridge. Manchester City pula tewas 0-2 di tangan Middlesbrough di Ettihad..what!!

But that's not all...banyak pasukan atasan liga EPL lain yang kena 'giant killer'. Swansea pun tewas kepada Blackburn 3-1.

Liverpool dan Manchester United masih berpeluang untuk menebus malu pada perlawanan ulangan nanti selepas seri dengan lawan masing-masing. Pun dari liga bawahan juga...

Ni yang best kalau tengok bola Piala FA..kejutan demi kejutan banyak berlaku..macam akademi fantatsia pulak..hohoho.

2 comments:

  1. nak fokus liga la tu kot.. hehe.. apa2 pun gudluck MU..

    ReplyDelete

Setiap komen akan memberi backlink kepada anda. Sila komen pakai otak manusia yer...

Cerita Blogger