Wednesday, January 29, 2014

Lagu paling best dari peminat Chelsea untuk Juan Mata selepas dia ke United

Mata kini milik United
Kalau korang ni peminat United atau Chelsea, korang kena dengar lagu khas paling best untuk Juan Mata ini. Lagu yang diolah oleh peminat Chelsea ini menggunakan lagu Boyzone yang bertajuk 'No Matter What' cuma liriknya saja yang diubah.


Peminat yang sedih dengan penjualan Juan Mata ke United melepaskan rasa rindu mereka serta juga melepaskan kekecewaan selepas Chelsea gagal membawa Rooney sebagai pertukaran kepada penjualan Juan Mata.

1 comments:

  1. Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal!

    Asalammualaikum kepada semua sahabat, sedara mara, dan semua rakyat Malaysia..
    Daripada berFB tak ada hasil, bagus berFB yang ada hasil,
    Saya ada nak perkenalkan satu program dari US, yang boleh membuat pendapatan sampingan.
    Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan..
    Tiada tipu muslihat.
    Tak perlu cari orang.
    Tak perlu jual barang, dan Kerja sikit2 je.
    Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tau computer sikit2.
    Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member.
    Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .
    Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri..
    pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni,
    and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email,tweeter dan sebagainya.
    Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang.
    Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, samaada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah.)

    Ape2 pn cuba la dulu..

    Kalau dah faham dan nak register, sila click:

    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=377753

    ReplyDelete

Setiap komen akan memberi backlink kepada anda. Sila komen pakai otak manusia yer...

Cerita Blogger