Monday, October 20, 2014

Tunku Mahkota Johor dan Khaleeda nikah Jumaat ini

Akhirnya berita yang ditunggu-tunggu sudah tiba. Maka dengan ini terjawablah persoalan mengenai siapa suri hati Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim (TMJ)

Melalui laporan Bernama, difahamkan TMJ bakal menamatkan zaman bujangnya Jumaat ini dengan Cik Khaleeda Bustamam.

Untuk makluman, istiadat pertunangan dan pernikahan baginda akan berlangsung di Istana Bukit Serene pukul 10 pagi pada hari itu.

Yang Dipertua Jumaah Majlis Diraja Johor Datuk Abdul Rahim Ramli, Cik Khaleeda akan dikurniakan gelaran Che Puan, isteri kepada Tunku Mahkota Johor selepas istiadat pernikahan itu.

Majlis gilang gemilang itu nanti bakal dihadiri oleh keluarga terdekat kedua-dua pasangan dan juga para tetamu kehormat yang termasuk Sultan Brunei, Sultan Pahang, Perdana Menteri dan Timbalan Perdana Menteri, Perdana Menteri Singapura serta barisan exco dan anggota Dewan Undangan Negeri Johor.

Tahniah kami ucapkan kepada TMJ dan Cik Khaleeda. Semoga ikatan yang bakal dibina kekal ke anak cucu. Selamat Pengantin Baru in advance dari kami. - OhBulan

1 comments:

  1. This is amazing! Visit http://clashofclanshelper.com/ - you receive free Clash of Clans gems instantly! Everybody uses this now! (rd82SgdD3v)

    ReplyDelete

Setiap komen akan memberi backlink kepada anda. Sila komen pakai otak manusia yer...

Cerita Blogger